"Ronaldo je bezvezan i ne može biti supermodel!"

Piše: T.D.
Objavljeno 19.01.2010.

0

Umjesto pozitivne senzacije uslijedilo je lagano razočaranje – Armanijeva kampanja s Cristianom Ronaldom jedan je od modnih promašaja godine!

Cristiano Ronaldo za Armani

Cristiano Ronaldo za Armani

Umjesto senzacije uslijedilo je lagano razočaranje – Armanijeva kampanja s Cristianom Ronaldom jedan je od modnih promašaja godine!

Nakon što je Armani Davida Beckhama poslao u zasluženu penziju, izbor Cristiana Ronalda kao novog zaštitnog lica donjeg rublja činio se kao logičan potez.

Cristiano Ronaldo vs. David Beckham

Cristiano Ronaldo vs. David Beckham

Ronaldo je nogometna superzvijezda velikog Reala iz Madrida te – što je u ovom slučaju najvažnije - seks simbol. Ronaldo je zamijenio Beckhama na terenu (Manchester pa Real), ali se nametnuo i kao njegov nasljednik u svijetu showbiza. Mišićav, privlačan, mlad i bogat, Ronaldo ima sve osim jedne sitne stvarčice– karizme!

Britanski Daily Mail piše kako Ronaldo u ulozi Armanijevog manekena nije izazvao željeni efekt. Ronaldo svojim fizičkim izgledom teško može parirati davidu Beckhamu. Uz sve to je uštogljen i prilično bezizražajan pred kamerom. Dečko jednostavno nema predispozicije za supermodela; fizički bi donekle i mogao proći, ali s praznim pogledom i 'karizmom punjene ptice' on nije kalibar za Emporio Armani, tvrdi novinarka Daily Maila.

Ronaldo ima prazan pogled i presavršeno tijelo

S njom se slaže i Matthew Todd, urednik najpopularnijeg britanskog gay magazina, Attitude. Matthew je prije par dana izjavio da bi Ronaldo morao proći “teški makeover“ kada bi se kojim slučajem fotografirao za časopis Attitude.

Još jedan od Ronaldovih 'problema' je to što je njegovo tijelo savršeno. Zvuči malo zbunjujuće, ali apsolutno savršenstvo ne ostavlja dobar dojam, tvrdi daily Mail. Kamera traži prirodniju ljepotu tijela, tajanstveno-mističan pogled i onaj neobjašnjivi X-faktor. A Cristiano Ronaldo to, jednostavno, nema!





Povezano