Zara lansirala savršenu ljetnu haljinu, evo koliko košta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.04.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ljeto će na scenu vratiti bijele, bjeličaste i ekru tonove, a posebno će popularne biti ležerne haljine iz navedenog spektra (ne)boja. Jedan savršen primjerak koji se uklapa u ovu priču mnoge će namamiti u Zaru.

Nakon travanjskog zahlađenja, uskoro nam se opet vraćaju visoke temperature, a ljeto nam se i kalendarski bliži. Modnim jezikom govoreći: lov na krpice specijalizirane za najtopliji dio godine polako počinje, a uskoro ćemo osjetiti i značajne promjene na listi najpoželjnijih komada.

Ljeto voli jednostavnost i prozračnost, sa sobom će u naše ormare u velikom stilu donijeti i vječnu bijelu boju, ali i sve one srodne bjeličaste tonove. U tom spektru treba tražiti i najveće hitove drugog dijela sezone, a jedan komad s velikim potencijalom detektirali smo na Zarinoj listi bestselera.

Zara

Zara

Govorimo o haljini koja djeluje kao savršen modni odabir za ljetni dio godine. Stiže u ekru izdanju i osvaja već na prvi pogled. Ova ležerna kreacija u stilu izvezene košulje izrađena je od 100% predenog pamuka i bit će savršen izbor u kombinaciji s vašim omiljenim sandalama. Midi haljina s rukavima do ispod lakta s manžetama upotpunjena je podesivim remenom od iste tkanine s presvučenom kopčom, ažurom i kopčanjem gumbima ispod preklopa sprijeda.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako vam se sviđa, za nju ćete morati izdvojiti 69,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljine
Povezano