OglašavanjeNajbolji, najveći i najšarmantniji hrvatski modni portal!


Već godinama vodeći modni portal u Hrvatskoj i regiji. Dva puta jedna od 10 najboljih entertainment stranica po izboru časopisa Vidi (Vidi Web Top 100 2007 i 2009), portal sa stavom i visokokvalitetnim, svakodnevno osvježavanim sadržajem koji su bar jednom preuzimali - ili se na njega pozivali - gotovo svi relevantni hrvatski mediji. Jedan od rijetkih hrvatskih portala čije su vijesti uvrštene u ponudu servisa Google News.


CroModa u brojkama


Prema Google Analyticsu 850.000 posjeta i 430.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, 226.000 fanova na uvijek (inter)aktivnoj Facebook stranici, 108.000 followera na Instagramu (drugim riječima – najjači hrvatski medijski kanal na Instagramu!), 25.000 objavljenih članaka i 10 godina tradicije.


Multiplatforma


Nova verzija portala, lansirana u lipnju 2017., donosi tehnička unaprjeđenja te podjednako dobro izgleda i besprijekorno funkcionira na svim ekranima i uređajima.


Inovativne rubrike!


Osim klasičnih news rubrika, CroModa donosi i inovativne servise kao što su Streetstyle.hr (već godinama početna stranica zagrebačke i hrvatske ulične mode), Blogomanija (platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje hrvatske modne blogere) i Fashionpedia (prva modna enciklopedija na našem jeziku).


Više od 500 uspješno odrađenih kampanja


U proteklih 10 godina na CroModi su se oglašavali manje-više svi relevantni modni i kozmetički brandovi. Iza nas je više od 500 uspješno odrađenih desktop, mobile i PR kampanja.


DoubleClick - vrhunski alat za posluživanje oglasa

CroModa koristi Google DoubleClick for Publishers, vrhunski alat za posluživanje oglasa koji nudi brzu i fleksibilnu izradu izvješća te vam omogućuje da mjerite izvedbu kampanje i otkrijete nove mogućnosti. Možete ciljati oglase prema geografskom položaju korisnika, brzini njegovog internetskog pristupa, pregledniku, jeziku preglednika i operacijskom sustavu.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit na marketing@cromoda.com ili nas nazovite na (01) 88 97 880. Na poziv odgovaramo odmah, na e-mail u roku od 24 sata.