Press centar
Portal www.cromoda.com online je od 5. listopada 2007. godine. Osvježavanje sadržaja vrši se na svakodnevnoj bazi visokokvalitetnim i originalnim autorskim člancima, intervjuima, osvrtima na revije i galerijama fotografija. Dnevno u prosjeku objavljujemo između 10 i 15 vijesti.

Najbolji hrvatski modni portal
! Već godinama vodeći modni portal u Hrvatskoj i regiji. Dva puta jedna od 10 najboljih entertainment stranica po izboru časopisa Vidi (Vidi Web Top 100 2007 i 2009), portal sa stavom i visokokvalitetnim, svakodnevno osvježavanim sadržajem koji su bar jednom preuzimali - ili se na njega pozivali - gotovo svi relevantni hrvatski mediji. Jedan od rijetkih hrvatskih portala čije su vijesti uvrštene u ponudu servisa Google News.

Inovativne rubrike! Osim klasičnih news rubrika, CroModa donosi i inovativne servise kao što su Streetstyle.hr (već godinama početna stranica zagrebačke i hrvatske ulične mode), Blogomanija (platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje hrvatske modne blogere) i Fashionpedia (prva modna enciklopedija na našem jeziku).

Multiplatforma! Nova verzija portala, lansirana u lipnju 2017., donosi tehnička unaprijeđenja te podjednako dobro izgleda i besprijekorno funkcionira na svim ekranima i uređajima.

Sve upite vezane uz rad portala šaljite na info@cromoda.com. Odgovorit ćemo u roku od 48 sati.

Pogledajte arhivirane primjerke CroMode u Hrvatskom arhivu weba Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu


Logotip - tisakLogotip - WEB


Vizual - TEMA


Vijesti

> [19.11.2012.] Lansirana mobilna verzija CroMode

> [17.12.2011.] CroModa najposjećeniji modni portal u Hrvatskoj!

> [5.10.2011.] Predstavljamo vodeće hrvatske modne blogerice i redizajniranu CroModu