Poznate Hrvatice blistale na rođendanu magazina HELLO!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.04.2024.

0

Proslava se održala u najpoželjnijem mjestu u gradu – Laubi, koja je okupila mnogo poznatih lica, a za veselu atmosferu bio je zadužen Petar Grašo

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Proslava se održala u najpoželjnijem mjestu u gradu – Laubi, koja je okupila mnogo poznatih lica, a  za veselu atmosferu bio je zadužen Petar Grašo, glazbena zvijezda proslave. Njegovi hitovi poput „Ako te pitaju“ i „Voli me“, ali i obrade drugih domaćih i stranih pjesama podigli su atmosferu do vrhunca, dok su gosti plesom zapalili plesni podij.

Petar Grašo, Nika Turković, Domenica Žuvela, Tamara Garbajs, Joško Lokas, Olja Vori, Ana Radišić, Antonia Ćosić, Antonija Stupar Jurkin, Edina Pršić Babić, Petra Kurtela, Jelena Veljača, Petra Kraljev, Daria Lorenci Flatz, Aleksandra Dojčinović, Marko Vuletić, Marco Cuccurin, Paula Sikirić, Janko Janić,  Dora Predojević, Adrian De Vrgna, Damira Gregoret, samo su dio poznatih osoba, influencera i prijatelja koji ni ove godine nisu propustili proslavu jednog od popularnijih magazina u Hrvatskoj, ujedno i najjače svjetske licencije u povijesti Hrvatske.

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

Gosti su prateći već poznati dress code od prošle godine, elegantno sa crvenim detaljima, dodatno naglasili raskoš i glamuroznost tuluma, a HELLO! je time pokazao dosljednost svojim vrijednostima. Također, proslavu je dodatno obilježio i spektakularan crveni tepih koji je postao svojevrsna modna revija s obzirom na dizajnerske komade koji su se prošetali njime.


VIŠE O TEMAMAAntonija BlaćeAntonija Stupar JurkinLejla FilipovićDomenica ŽuvelaOlja VoriAna RadišićJelena VeljačaMirjana MikulecNeda ParmaćIvana Kindl
Povezano