JYSK ima niz proljetnih noviteta, ovo su naši favoriti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2024.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Iako je nakratko zahladilo, proljeće je već pokazalo svoje ugodnije lice. Tome svjedoče ne samo temperature koje su do prije nekoliko dana dosezale neuobičajeno visoke razine, već i nova JYSKova Nordic Mood kolekcija.

Mješavina dobro poznatih favorita i novih proizvoda u ovoj je kolekciji kombinirana s ugodnim i svježim bojama koje ujedno smiruju, ali i nagovještaju uzbuđenja koja vežemo uz topliji dio godine. Veliku ulogu u ovoj kolekciji imaju prirodni materijali i reciklirani detalji. Skladnim kontrastima, po kojima je ova kolekcija karakteristična, možete kreirati životno okruženje koje će vas oraspoložiti. Dopustite si da vas šarmira nova kolekcija Nordic Mood i unesite proljetne osjećaje, ili 'forårsfornemmelser', kako kažu u Danskoj, izravno u svoj dom.
 
Proljeće povezujemo s pozitivnim pojavama, poput cvrkuta ptica ili zelenih grana punih pupoljaka. Kako biste sličnu atmosferu postigli u svome domu, izvrstan je izbor kombinacija biljaka s košarom koje unose elemente prirode u vaš interijer. Posebno su zanimljive tegle napravljene od potpuno prirodnog materijala - morske trave, a zahvaljujući ručki, možete ih i objesiti.
  
Cvijeće je odličan način da svome domu dodate proljetnu svježinu. Kada se prezentira u dobro odabranoj i atraktivnoj vazi, cvijeće izgleda još impresivnije. Vaze mogu biti dobar alat i saveznik kako bi prirodnim komponentama u vašem životnom prostoru definirali raspoloženje i stil. U elegantnoj, ali jednostavnoj kaki boji, staklene ili od bijele kamenine, vaze su poput pozornice za svaki buket.

JYSK Nordic Mood

JYSK Nordic Mood

U Nordic Mood kolekciji posebno se ističu vaze originalnih, organskih oblika, s više otvora u koje se cvijeće može kombinirati po grupama.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Osim buđenja prirode, proljeće nas asocira i na druženje s prijateljima i obitelji, a najljepše je kad se svi okupe oko dekoriranog stola, uz ukusne zalogajčiće. Svoj izričaj u postavljanju stola možete jednostavno „začiniti” ako ga upotpunite svijećnjacima od stakla ili ukrasnim pladnjem od drveta manga za serviranje hrane.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Iako temperature rastu, još uvijek, ponekad, može biti prohladno. Stoga i u proljeće obvezno osigurajte nekoliko lijepih jastuka i deka. Koncept kolekcije Nordic Mood posebno se odražava u novim proizvodima prirodnih boja i materijala od 100 % pamuka.


VIŠE O TEMAMAuređenje interijeraJYSKnamještajJYSK Nordic Mood
Povezano