La jupe otvorio showroom u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.03.2024.

0

Sanja Dujmović. Foto La jupe

Sanja Dujmović. Foto La jupe

Pod vodstvom osnivačice Sanje Dujmović, brend širi svoju prisutnost i nudi mjesto gdje će klijentice moći istražiti ponudu sofisticiranih kreacija

Poznavateljice regionalnih brendova već gotovo 10 godina imaju prilike uživati u La jupe haljinama. Bajkovitost i bezvremenska elegancija brenda La jupe dolazi s potpisom dizajnerice Sanje Dujmović, a osim što se pokazala kao iznimno talentirana kreatorica svojih kolekcija, Sanja se pokazala i kao vrlo uspješna poduzetnica koja godinama radi na razvoju i prepoznatljivosti brenda La jupe.

La jupe je svoje modno putovanje započeo 2015. godine u Mostaru, gdje je otvoren i prvi showroom, a brend se ubrzo istaknuo kao vrlo uspješan s izrazito kvalitetnim i ženstvenim dizajnom haljina. Kvalitetu brenda su prepoznale i brojne ljubiteljice mode diljem Hrvatske, pa je otvorenje showrooma u Zagrebu stiglo kao odgovor na rastući interes i pozitivan feedback među domaćim modnim entuzijasticama.

Novo poglavlje za brend La jupe: Otvorenje showrooma u Zagrebu

U mirnom dijelu Zagreba, na adresi Karinska 2, brend La jupe otvorio je elegantni showroom. Pod vodstvom osnivačice Sanje Dujmović, brend širi svoju prisutnost i nudi mjesto gdje će klijentice moći istražiti ponudu sofisticiranih kreacija.

"Otvorenje showrooma bio je prirodan korak za nas. Naime, kako je La jupe rastao i razvijao se kao brend u Hrvatskoj, tako se stvorila i  potreba za mjestom gdje bi naše klijentice mogle doći, dotaknuti tkanine, isprobati kolekcije i pri tome se osjećati ugodno. U showroomu su izložene haljine u različitim konfekcijskim veličinama, a pružamo i mogućnost uzimanja mjera i šivanja haljina po mjeri. Cilj nam je da svaka klijentica ode s haljinom koja joj najbolje pristaje i u kojoj se osjeća jedinstveno." – izjavila je Sanja.

La jupe showroom

La jupe showroom

Sanjine poslovne vrijednosti utkane i u sami brend, kao što su njegovanje osobnog pristupa i posvećenosti klijenticama, te pozitivno iskustvo kupovine, odražavaju se u svakom kutu novootvorenog prostora, dodatno produbljuju već snažnu vezu s ljubiteljicama brenda.

Minimalizam i dizajnerski statement komadi

U novootvorenom showroomu svaki dio prostora odražava predanost minimalizmu i dizajnerskoj izvrsnosti. Palete bijele i bež boje dominiraju interijerom, stvarajući neutralni i topao ambijent koji ne odvraća pažnju od glavnih zvijezda prostora - haljina. Svijetli parket u kombinaciji s dugim lanenim zavjesama donosi osjećaj elegancije i sofisticiranosti prostora, pozivajući posjetitelje da uživaju u iskustvu kupovine. Haljine su izložene na stalcima izrađenima po mjeri u kombinaciji lakiranog željeza i kamenog postolja.

Foto: La jupe

Foto: La jupe

Aktualna kolekcija haljina koja je dostupna u La jupe showroomu simbioza je klasične elegancije i modernog dizajna. U ponudi su stilovi koji zadovoljavaju sve ukuse – od bezvremenskih crnih haljina, do sjajnih modela za večernje ili svečane prilike. Svaki komad iz kolekcije je pažljivo dizajniran s posebnom pažnjom na detalje i odabirom materijala. Dizajn naglašava profinjenost kroz precizno definirane siluete i visokokvalitetne tkanine, dok se kroz upotrebu čipke postiže posebna dimenzija ženstvenosti. Svaka La jupe kreacija je pažljivo osmišljena kako bi istaknula jedinstvenost i ljepotu svake žene.


VIŠE O TEMAMALa jupehrvatska modašoping u ZagrebuSanja Dujmović
Povezano