'Toliko sam lijepa da mi je život pakao, žene me mrze!'

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 06.06.2013.

749

Dana Adiva |  Foto: Screenshot / MTV

Dana Adiva | Foto: Screenshot / MTV

Dana Adiva ima 'ozbiljne' probleme - žali se kako ju žene mrze, a muškarci proganjaju. Zbog ljubomore je, kaže, napustila i školu.

21-godišnja američka plavuša Dana Adiva odustala je od školovanja jer više nije mogla podnijeti zlostavljanje ljubomornih prijateljica, a kako bi stvar bila gora - ne može ostvariti ni ozbiljnu ljubavnu vezu jer je horde pohotnih muškaraca naprosto proganjaju. Bar tako ona kaže!

Dvije strane medalje

Dana je dušu otvorila u MTV-jevoj dokumentarnoj seriji True Life. "Imam sve što poželim i svi me tretiraju kao princezu", pohvalila se ova atraktivna plavuša te dodala da joj mozak nije ni potreban: "Ne moram biti pametna jer imam izgled!".

Ali, svaka medalja ima svoju drugu stranu: "Istovremeno, nije nimalo ugodno biti (pre)lijep. Bilo bi super da me bar jednom netko shvati ozbiljno", izjadala se sirota Dana pred MTV-jevim kamerama.

Dana Adiva

Dana Adiva

"Dok sam bila mlađa, ljudi su se stalno divili mojoj ljepoti. No, kada sam krenula u školu, život mi se pretvorio u pakao. Dečki su me opsjedali, a cure su bile nevjerojatno ljubomorne. Postalo je toliko nepodnošljivo da sam napustila školu", kaže ljepotica iz Chicaga.

Pokušala se poružniti

Dana Adiva

Dana Adiva

"Nadam se da ću jednog dana naći ljubav života, ali vjerujte mi da to nije nimalo lako. Kada uđem u neki kafić ili noćni klub, doslovce svi muškarci zure u mene", žali se Dana. Jedno vrijeme je bila toliko očajna da se pokušala poružniti: "Bila sam u fazi kada sam radila sve kako bih pokušala 'reducirati' ljepotu. Promijenila sam boju kose i malo se udebljala, ali nije mi pomoglo". Pogledajte video:VIŠE O TEMAMADana AdivaplavušeMTV True Life
Povezano