Ova jakna je najveći proljetni hit u Mangu, evo koliko košta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.02.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Komadi za nadolazeću proljetnu sezonu već vode glavnu riječ na policama trgovina, pa je tako u Mangu u veljači najprodavaniji komad ova bajkerska jakna izrađena od kože

Svijet mode kalendarski uvijek ide korak ispred drugih, proljetni trendovi i hitovi već sad uveliko vladaju u trgovinama najpoznatijih high-street brendova. Stižu neki novi komadi, ali vraćaju se i oni vječni proljetni klasici. Među njima su i sjaj kože te komadi nadahnuti bajkerskim stilom.

Najbolje to potvrđuje novo stanje na listi bestselera u Mangovim trgovinama. Tamo je prvo mjesto preuzela jedna jakna koja simbolizira proljetni dio godine. Jakna kakvu jednostavno morate imati u ormaru!

Najprodavaniji komad u Mangu je, dakle, ova predimenzionirana kožna motociklistička jakna napravljena od 100% goveđe kože. Dio je, kako to iz Manga kažu, "Capsule kolekcija profinjene odjeće izrađene od kvalitetnih materijala za ženstvenu i suvremenu garderobu za posebne prigode". I zbilja je pravi klasik, komad u koji vrijedi investirati.

Mango

Mango

Ali i komad koji ima samo jednu manu, cijenu. Za ovaj hit komad treba izdvojiti 299,99 eura (2.260,27 kuna). Vi nam recite vrijedi li toliko!


VIŠE O TEMAMAjakneMangoženske jaknekožne jaknebajkerske jaknejakne za proljeće 2023
Povezano