Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, posebno hlače

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova savršeno dotjerana ljepotica koju smo ulovili u Ilici pokazala nam je da jedan od najpopularnijih modnih recepata, crna od glave do pete, i ovog proljeća itekako dobro prolazi

S one prošlosubotnje špice, koja je protekla u znaku pravih ljetnih uvjeta, i dalje nam stižu kombinacije koje su oduševile i u stvarnosti i na Instagramu. Na jednoj su strani lookovi složeni od onih trendovskih komada, na drugoj pak neki vječni klasici i modne formule koje dobro prolaze uvijek i svugdje.

Crna od glave do pete svakako je jedna od najpopularnijih modnih formula svih vremena. Pa iako takve stylinge češće viđamo u jesensko-zimskom periodu, sa špice nam stiže kombinacija koja pokazuje i dokazuje da 'all-black' lookvi itekako dobro prolaze i u proljetnoj sezoni.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova se lijepa Zagrepčanka, dakle, odlučila za crnu od glave do pete, a savršeno izdanje, bez pretjerivanja i suvišnih komada, složila je od nekoliko izvrsnih modnih sastojaka. Dekoltirani crni bodi uskladila je s vrlo zanimljivim crnim traper hlačama visokog struka i crnim cipelama, a kombinaciju je upotpunila kompatibilnom torbom.


Savršeno jednostavno i - jednostavno savršeno! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano