Mohito ovom čarobnom haljinom najavljuje ljetni dio godine

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.04.2024.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Ovog će ljeta, uz nezaobilaznu bijelu, svijetom mode vladati i različite nijanse plave, a jedna haljina koja slijedi ovaj potencijalni trend, začinjena divnim cvjetnim uzorkom, probija se ka vrhu liste bestselera u Mohitu

Svibanj je pred vratima, ljeto više nije tako daleko. Kalendarski ćemo ga pričekati još neko vrijeme, ali klimatološki bi nam se uskoro moglo pojaviti pred očima. A gdje je sunce, tu su i divni lepršavi komadi, razigrani uzorci i boje koje popravljaju raspoloženje.

Jedna kreacija koja objedinjuje sve navedeno privukla je pažnju brojnih zaljubljenica u modu. I izgledom i cijenom. I pritom se ekspresno probija ka samom vrhu liste najprodavanijih komada na policama popularnog brenda Mohito.

Mohito

Mohito

Govorimo o ovoj čarobnoj midi haljini sa superpopularnim cvjetnim uzorkom koja osvaja i kombinacijom plave i bijele boje. A to nam djeluje tako morski! Haljina kratkih rukava s izrezom na preklop i vezanjem oko struka upotpunjena je asimetričnim donjim dijelom, a dostupna je po poprilično ugodnoj cijeni od 29,99 eura.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljinecvjetni uzorakMohitocvjetne haljinemidi haljineljetne haljine
Povezano