C&A bi i vas mogao osvojiti ovom čarobnom proljetnom haljinom

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.04.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Košulja-haljine ove su sezone u krugu najpopularnijih komada, a jedan od najzanimljivijih primjeraka koji se uklapa u ovu priču nedavno je osvježio ponudu u trgovinama brenda C&A

Nastavljamo lov na najpoželjnije proljetne komade! Ovaj put zaobilazimo sveprisutni denim, držimo se lepršavih materijala i tragamo za - savršenom haljinom. Kad je riječ o trendovima u ovoj kategoriji, u prvom su planu haljine s različitim uzorcima, od cvjetnog do životinjskog, haljine od trapera, ali jako dobro kotiraju i haljine u stilu košulje.

Obožavamo ih, idealne su za sve svakodnevne izazove, od posla do kave, a - iako na prvu možda ne zvuče kao nositeljice posebnog modnog uzbuđenja - košulja-haljine mogu biti upečatljivi i posebni komadi. U to ćete se i sami uvjeriti nakon što škicnete ovaj naš prijedlog koji smo pronašli u odjeljku s novitetima popularnog modnog brenda C&A.

C&A

C&A

Po našem mišljenju, ovo je jedna od boljih košulja-haljina sezone, a poseban šarm daje joj ženstvena, romantična i lepršava plisirana suknja. Upotpunjena je džepovima na prsima, remenom s dvostrukom prstenastom kopčom u struku i manžetama na rukavima, a stiže u nepogrešivom crnom izdanju. Ako crna nije vaš izbor za proljetno-ljetnu sezonu, imamo dobru vijest - ova je haljina dostupna i u svijetlosmeđoj boji.

C&A

C&A

Cijena? 49,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineC&A
Povezano