Pokazala nam je kako nositi tenisice koje cure u Zagrebu obožavaju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Prepoznatljive tenisice s potpisom Golden Goose Deluxe Branda i ovog su proljeća svojevrstan 'must' na ulicama Zagreba, a ova ljepotica pokazala nam je kako ih kombinirati s nepogrešivim klasicima

Nakon prave ljetne idile u prvoj polovici travnja, uslijedilo nam je neugodno zahlađenje, ali nema razloga za paniku: prognoze kažu da nam se sunce uskoro vraća! A mi inspiraciju za nastavak sezone i dalje crpimo s one nedavno odigrane suncem okupane travanjske subotnje špice na kojoj smo vidjeli niz dobrih lookova i trendovskih komada.

Naravno, odabir obuće u prvom je planu, na jednoj su strani mokasinke i loaferice, a na drugoj vječne tenisice. E pa, jedan prepoznatljivi model koji već godinama vlada ulicama Zagreba i dalje je aktualan, a ova ljepotica pokazala nam je kako ga nositi i kombinirati s drugim klasicima proljeća.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Odlučila se za jednostavan bijeli top i ležernu košulju u ženstvenoj boji, a sve to uskladila je s uvijek aktualnim svijetlim trapericama u retro stilu te s prepoznatljivim tenisicama s potpisom Golden Goose Deluxe Branda (GGDB). Ova etiketa tenisica u Zagrebu već godinama dobro prolazi, a ona nam je pokazala kako ih isfurati na pravi način.


Sviđa li se i vama ovaj jednostavni i efektni proljetni look?


VIŠE O TEMAMAGolden Goose Deluxe Brandtenisicešpicastreet styleZagrepčanke
Povezano