Novi Ful Kul Buvljak 11. svibnja na platou Boogalooa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.04.2024.

0

Foto: Robert Mosković

Foto: Robert Mosković

Kvaliteta ponude je na razini najpoznatijih europskih gradova poput Amsterdama, Berlina i Londona, što je uvelike zasluga samih izlagača i organizatora, dugogodišnjih sudionika zagrebačke alternativne scene

Nakon vrlo uspješnog otvorenja nove sezone, norganizatori nastvljaju s Ful Kul Buvljakom, jednim od najvećih, najdugovječnijih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i mnogo šire. Iduće izdanje održat će se u subotu 11.05.2024. na platou zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo. Ulaz za posjetitelje je besplatan, a u slučaju kiše event će se preseliti u veliku dvoranu kluba Boogaloo.

Ful Kul Buvljak održava se jednom mjesečno i predstavlja više od običnog buvljaka, jer osim bogate i raznovrsne ponude, ima svoj jedinstveni stil i stav, te stvara posebnu atmosferu koja privlači posjetitelje ne samo zbog kupovine, već i zbog druženja.

Dosadašnji odaziv izlagača na Ful Kul buvljak nadmašio je očekivanja, što je rezultiralo redovitim "sold out" statusom. Kvaliteta ponude također je na razini najpoznatijih europskih gradova poput Amsterdama, Berlina i Londona, što je uvelike zasluga samih izlagača i organizatora, dugogodišnjih sudionika zagrebačke alternativne scene. Lokacija je atraktivna i pruža sve potrebne sadržaje za uspješan buvljak, a uz dobar šoping, garantirani su i zanimljivo druženje te dobra zabava, što čini Ful Kul Buvljak nezaobilaznim događajem.


VIŠE O TEMAMAklub Boogaloomodni buvljaciFul Kul Buvljak
Povezano