Ona zna kako izgleda dobitna kombinacija za toplije dane

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Pred vratima smo svibnja, uskoro će zavladati ljetna modna pravila, vrijeme je za neodoljive, vječne kombinacije bijele boje i denima. Ova ljepotica sa špice pokazala nam je kako se to radi.

Travanj je imao dva lica, ono prvo podsjetilo nas je na ljeto, dok je ova druga polovica mjeseca donijela zakašnjele taktove zime. No, sad smo pred vratima svibnja, za očekivati je skori dolazak klimatološkog ljeta, a visoke temperature donijet će nam i osjetne promjene u garderobi.

I dok su na jednoj strani oni instant hitovi i trendovi, na drugoj su klasici i vječne, nepogrešive kombinacije složene od modnih sastojaka s kojima je gotovo pa nemoguće pogriješiti u drugom dijelu proljetno-ljetne sezone. Jedan oproban recept na pravi je način na travanjskoj špici isfurala ova zagrebačka ljepotica.

Ljeto u naše ormare vraća svoj vječni modni simbol, nenadmašnu bijelu boju. Njena će vladavina biti usklađena s dominacijom traper komada, modni je to spoj koji obožavamo kad se temperature približe psihološkoj granici od +30. Ova je Zagrepčanka tako svoje svijetle traperice u retro stilu kombinirala sa serijom bijelih komada: jednostavnim topom, trendovskim tenisicama i dizajnerskom torbicom sa zlatnim detaljima.


Modni spoj bez greške koji na određen način otvara drugi, topliji dio sezone. Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano