Bivši zaposlenik H&M-a otkrio: Uvijek možete dobiti popust, evo kako!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 28.07.2017.

50

Ilustracija | Foto: H&M

Ilustracija | Foto: H&M

Cijene u trgovinama švedskog high-street diva su ionako povoljne, ali možete još bolje proći jer H&M uvijek prikuplja staru odjeću

Od svog dolaska na hrvatsko tržište 2011. godine H&M je jedno od centralnih odredišta brojnih više i manje modno osviještenih Hrvatica. Iako je dojam da je posljednjih sezona u velikoj sjeni kudikamo poularnije Zare, H&M je i dalje mnogima prvi izbor kada je riječ o lovu za praktičnim i trendovskim krpicama po povoljnim cijenama. No, kupovina u H&M-u može biti još bolja uz par korisnih informacija.

Popsugar je razgovarao s jednim bivšim zaposlenikom ovog švedskog modnog giganta, koji je otkrio par tajni dobrog šopinga.

Najbolje je šopingirati prijepodne

Cijene su ionako povoljne, ali možete još bolje proći jer H&M uvijek prikuplja staru odjeću. Za dvije vreće tekstila (ili odjeće ili drugih tekstilnih predmeta) dobit ćete 15 posto popusta za vašu sljedeću kupnju, a vaša će stara odjeća biti prerađena za potrebe posebne (i odgovorne!) H&M-ove kolekcije.

Mnoge će svakako zanimati i kada je najbolji tajming za odlazak u H&M. Bivši zaposlenik ima odgovor i na to pitanje - najbolje je šopingirati prijepodne, od 9 do 12. Razlog? Nema puno gužve, sve je svježe posloženo, neki novi komadi su tu, a i odoblje će imati više vremena da vam se posveti i pomogne tijekom kupnje.


VIŠE O TEMAMAH&M
Povezano