Ove hlače iz Zare jedan su od najpopularnijih komada sezone

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 26.04.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Zarinom listom proljetno-ljetnih bestselera vedre i oblače haljine svih boja i oblika, ali na popisu najtraženijih komada našlo se mjesta i za jedne trendi hlače

Polako ulazimo u onaj topliji i optimističniji dio proljetno-ljetne sezone u kojem ćemo neometano moći eksperimentirati s našim novim komadima. Iako će vjerojatno biti još svježijih intervala, vrijeme prijelaznih komada je uglavnom iza nas. Okrećemo se lepršavim materijalima, laganoj obući i jednostavnim lookovima konstitutiranim od svega nekoliko komada. A u toj slagalici, efektne će hlače igrati značajnu ulogu.

Provjerili smo što se u finalnim danima travnja najbolje prodaje u Zari. Listom bestselera vedre i oblače lepršave i prozračne haljine, ali u najužem krugu najpopularnijih komada smjestile su se i jedne hlače pogodne za različite proljetne i ljetne stylinge.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ove lepršave hlače visokog struka djeluju kao zahvalan komad, pa ne treba ni čuditi da su tako tražene. Dostupne su u nekoliko boja, ali najbolje se prodaju u sivkastosmeđem izdanju. Hlače s detaljima nabora sprijeda i stražnjim obrubljenim džepovima ići će dobro s različitim tipovima topova i (pro)ljetne obuće, a u Zari su dostupne po cijeni od 25,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Sviđaju li se i vama, biste li ih nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlače
Povezano