Njenu haljinu vrijedi vidjeti, ali i torba privlači poglede

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na špici smo ulovili jedne zavodljive sandale s visokom potpeticom koje nam najavljuju tople dane - i to u kombinaciji s upečatljivom zelenom haljinom i predimenzioniranom torbom

Prvi dio travnja pamtit ćemo po visokim temperaturama, a tako bi, ako je vjerovati prognozama, trebalo biti i u ovim nadolazećim finalnim danima mjeseca. U iščekivanju nove sunčane i tople špice, inspiraciju za ostatak sezone crpimo iz prve polovice mjeseca.

Pažnju i dalje najviše privlači odabir obuće. Zasad smo uglavnom uživali u tenisicama i ravnim cipelama poput mokasinki i loaferica, ali uspjeli smo vidjeti i nekoliko trendovskih modela sandala. I ravnih i visokih. U ovoj epizodi - jedan zavodljiv model s visokom potpeticom!

Ova dotjerana fashionistica svoje je jako zavodljive i ženstvene crne sandale s tankom potpeticom kombinirala s upečatljivom zelenom haljinom dugih rukava i intrigantnog kroja, a styling je zaokružila predimenzioniranom torbom s potpisom dizajnerske kuće YSL.


"Savršeno", "Predivna", "Odlična energija" - to su neki od komentara na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano