Pukla ljubav Madonne i Vuittona: Stiže Lara Stone!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 30.10.2009.

0

Nakon dvije spektakularne reklamne kampanje, čini se da je kreativcima iz modne kuće Louis Vuitton Madonna jendnostavno dosadila.

Lara Stone

Lara Stone

Da, kruže ozbiljne glasine kako će umjesto Material Girl na mjesto zaštitnog lica nove kolekcije prestižnog Louisa Vuittona ‘uskočiti’ Lara Stone. Pravi razlozi vjerojatnog prijekida suradnje s Madonnom nisu poznati, ali moguće je da se Vuittonovoj ekipi nije svidjelo to što Madonna javno iskazuje svoju ljubav ka Balmainu.

...a i tržište bi teško podnijelo još jednu reklamu s Madonnom. Da, kruže ozbiljne glasine kako će umjesto Material Girl na mjesto zaštitnog lica nove kolekcije prestižnog Louisa Vuittona ‘uskočiti’ Lara Stone. Pravi razlozi vjerojatnog prijekida suradnje s Madonnom nisu poznati, ali moguće je da se Vuittonovoj ekipi nije svidjelo to što Madonna javno iskazuje svoju ljubav ka Balmainu. 'Kraljici popa' je, podsjećamo, posljednjih mjeseci nekoliko puta javno nastupila u haljinama luskuznog Balmaina, koje je u većini slučajeva kombinirala s cipelama Christiana Louboutina.

Njena nasljednica Lara Stone ima nepunih 26 godina, ali tek sada može očekivati vrhunac karijere. U krpicama iz proljetno-ljetne kolekcije Louisa Vuittona u New Yorku će pozirati pred objektivom Stevena Meisela.






Povezano