Ella Dvornik objavila EP nazvan po fatalnoj ženi iz prošlosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2024.

0

Sappho

Sappho

Na Dan žena objavljen je EP pod nazivom 'Sappho', koji predstavlja novi glazbeni iskorak influenserice Elle Dvornik. Ovaj EP predstavlja prvi u nizu od četiri planirana izdanja, koja će zajedno činiti projekt u kojem Ella istražuje različite teme i žanrove.

EP je nazvan po fatalnoj ženi iz prošlosti, Sappho, koja je bila iznimno inspirativna za Ellu Dvornik. Tematika EP-a istražuje kompleksnost umjetničkog izražavanja, neshvaćenosti, psihoze, moralnih i nemoralnih agresija, ljubavi i još mnogih emotivnih stanja.

Što se tiče žanra, "Sappho" nije definiran već predstavlja jedinstvenu glazbenu kombinaciju koja varira između različitih raspoloženja. Ella Dvornik naglašava svoju slobodu u eksperimentiranju s glazbom i najavljuje da će svaki sljedeći EP biti drugačijeg žanra te ističe: "Trenutno mi je nezamislivo da snimam cijeli album zbog intenzivnosti procesa. Umjesto toga, odlučila sam se fokusirati na snimanje manjih projekata, s po tri pjesme koje prate određeni vibe. Iako su pjesme na EP-u 'Sappho' samostalne, pažljivo su konstruirane kako bi imale svoju priču i omogućile slušateljima da se pronađu u njima."

Naslov "Ella x Alterella" naglašava sukob između dva identiteta, Elle i Alterelle, što dodaje slojevitost EP-u. Spot za prvi singl, koji je u pripremi, istaknut će ovu dvojnost, prikazujući obje strane umjetnice i njihovu interakciju.

"Sappho" predstavlja novo poglavlje u kreativnom putovanju Elle Dvornik i obećava intrigantnu glazbenu avanturu za slušatelje. Na EP-u Ella je ponovo surađivala s Arianom Vuicom s kojim potpisuje produkciju i aranžman, a za mix i master zaslužan je Matterhorn Music studio.

EP je dostupan za slušanje i preuzimanje na svim glavnim glazbenim platformama od datuma izlaska.


VIŠE O TEMAMAElla Dvornik
Povezano