Što nose Jelena Rozga, Nina Badrić, Danijela, Ella Dvornik...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.06.2024.

0

Foto: Story

Foto: Story

Uz dodjelu priznanja u 17 kategorija najvećim glazbenim, kulturnim i glumačkim te estradno-medijskim ostvarenjima u Hrvatskoj i regiji, Story je proslavio i 22 godinu izlaženja magazina

Nina Badrić, Jelena Rozga, Danijela Martinović, Minea, Indira, pobjednici raznih glazbenih show formata, kao i brojni influenseri te druge poznate osobe iz estradnog miljea i društvenog života, oduševile su modnim izdanjima, kao i glazbenim izvedbama na glamuroznom eventu održanom sinoć u Mozaik Event Centru (HoB) u Zagrebu.

Uz dodjelu priznanja u 17 kategorija najvećim glazbenim, kulturnim i glumačkim te estradno-medijskim ostvarenjima u Hrvatskoj i regiji, Story je proslavio i 22 godinu izlaženja magazina te razvoja brenda na brojnim platformama.

Hall of Pearls bila je tema ovogodišnjeg izdanja ekskluzivnog događanja za koji se iz godine u godinu traži pozivnica više te su inspirirane tim motom brojne zvijezde zablistale u biserima optočenim modnim izdanjima o kojima će se još dugo pričati... Najbolje kombinacije pogledajte u nastavku.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Nina Badrić

Nina Badrić

Danijela Martinović

Danijela Martinović

Ella Dvornik

Ella Dvornik

Indira Levak

Indira Levak

Minea

Minea

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Foto: Story

Foto: Story

Foto: Story

Foto: StoryVIŠE O TEMAMAStory Hall of FameJelena RozgaNina BadrićDanijela MartinovićMineaAntonija BlaćeIndira LevakElla Dvornik
Povezano