Prekrasna žena u divnoj haljini nova je zvijezda špice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Divna žena u divnoj haljini i divnim cipelama na prvu je listopadsku špicu donijela toliko traženi dašak elegancije i čiste ženstvenosti

U velikom smo stilu zakoračili u listopad, špica koja je pala na prvu subotu u mjesecu nadmašila je sva očekivanja i donijela nam 25 novih, zbilja izvrsnih kombinacija. Iako u ovom dijelu godine najviše pažnje obraćamo na jakne, kapute, gležnjače i čizme, bilo je i nekih malo drugačijih izdanja.

Jedan koji nas je osvojio bezvremenskom klasikom, iznimnom ženstvenošću i elegancijom nalazi se pred vama. Riječ je o looku koji je 'zaradio' mnoštvo lajkova i afirmativnih komentara. Drugim riječima - Instagram je oduševljen!

Recept ove besprijekorno sređene zagrebačke ljepotice je - jednostavnost. I težište na ženstvenim komadima. Odlučila se za prekrasnu bijelu haljinu dugih rukava - visokog ovratnika i s prorezom - koja slijedi liniju tijela, a ovaj divni komad uskladila je s ništa manje lijepim cipelama s potpeticom. Look je zaokružila torbom i atraktivnim sunčanim naočalama.


"Kakva top ženska", "Kad je žena - žena", "Top žena i top styling" - to su samo neki od brojnih komentara na našem Instagram kanalu na ovu kombinaciju. Dijelite li i vi oduševljenje s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano