Gucci Eyeweb: Facebook za sunčane naočale

Piše: CroModa.com
Objavljeno 25.10.2009.

0

Ovisni ste o socijalnim mrežama i sunčanim naočalama? Napokon je i vama svanulo: Stigao je interaktivni Gucci Eyeweb – Reflect & Connect!

Gucci Eyeweb

Gucci Eyeweb

Gucci je lansirao pravi mali internetski raj za sve ljubitelje sunčanih naočala. Gucci Eyeweb je, kao što to i samo ime govori, portal rezerviran sunčane naočale. Trenutno se možete poigravati dva glomazna (oversized) modela koji dolaze u šest različitih boja.

Ohrabrena uspješnom azijskom turnejom, Guccijeva kreativna direktorica Frida Giannini u jesen je zakoračila kreativnija nego ikad. Nakon oživljavanja zaboravljenog uzorka, Gucci je lansirao pravi mali internetski raj za sve ljubitelje sunčanih naočala. Gucci Eyeweb je, kao što to i samo ime govori, portal rezerviran sunčane naočale. Trenutno se možete poigravati dva glomazna (oversized) modela koji dolaze u šest različitih boja.

Ali prava zabava počinje tek kada se prepustite interakciji s luksuznim Guccijevim modnim dodacima za oči. U duhu općeg ludila za socijalnim mrežama (Facebook i Twitter), Gucci korisnicima nudi opciju Reflect and Connect. Možete postaviti fotke, putovati i uživati u jet setu i noćnim atrakcijama gradova popu Londona, New Yorka, Pariza, Milana, Berlina i Tokija.

Gucci Eyeweb

Gucci Eyeweb

No, nemojte pretjerati i dopustiti Gucciju da vas namami u jeftinu marketinšku zamku. Taj divni web je tu samo kako bi vas modernim psihološkim trikovima navukao na kupovinu luksuznih naočala. S druge strane, nemojte biti ni ziheraši – igrajte se s Guccijem, zabavnije je nego mijenjanje statusa na Facebooku. Uvjerite se: Guccieyeweb.com.






Povezano