Stiže prva Reserved Home kolekcija, izgleda neodoljivo!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.02.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ususret proljeću poznati modni high-street brend Reserved obogatio je svoju ponudu i predstavio prvu kolekciju za dom - Reserved Home

Poznati modni brend Reserved još jednom nas je oduševio! Po prvi put u povijesti brenda, predstavljena je kolekcija za dom – Reserved Home. Kolekcija je osmišljena na način da u potpunosti olakša uređenje interijera u svim prostorijama vašega doma.

U dizajniranju kolekcije zadržana je već odavno prepoznata estetika brenda, a sama kolekcija sastoji se od tri linije: klasične, minimalističke i romantične koje nadopunjuje preslatka linija za djecu i kućne ljubimce. Svaka od njih jedinstvena je na svoj način i donosi raznoliku ponudu.

Klasična linija predstavlja univerzalni dizajn koji vrlo jednostavno upotpunjuje svaki tip interijera. Uključuje niz bezvremenskih artikala izrađenih od visokokvalitetnih materijala u neutralnim nijansama bež i sive, uz blagu notu ružičaste.

Reserved Home

Reserved Home

U ponudi možete pronaći detalje za cijeli dom: od kuhinjskih potrepština i keramičkog posuđa do posteljine i dekorativnih elemenata. Sve je upotpunjeno i Homewear ponudom u kojima ćete s užitkom provoditi slobodno vrijeme u udobnosti svog doma.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Prava oda harmoniji i funkcionalnosti sadržana je u minimalističkoj liniji. I ovdje je prisutna neutralna paleta boja uz naglasak na prirodne materijale poput pamuka i bambusa koji su impresivno ukomponirani u moderni dizajn.

Reserved Home

Reserved Home

Teksture waffle tkanine i muslina savršeno odražavaju ideju minimalizma spajajući grubi skandinavski stil i japanski pragmatizam. Fluidni i organski oblici zastupljeni su na keramičkim posudama, lampama i vazama, a nijanse sive i bež nadopunjene su suptilnom zelenom i toplim notama drva za potpuni ugođaj.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Svježa i razigrana, u nježnim pastelnim bojama, romantična linija odražava tople i ugodne interijere. S blagim prizvukom nostalgije i rukotvorina, linija se sastoji od romantičnih i rustikalnih elemenata. Sigurni smo kako će cvjetni uzorci, izvezeni detalji i pletene teksture na poseban način unijeti dašak proljeća u vaš dom.


VIŠE O TEMAMAnamještajuređenje domaReserved
Povezano