Jeste li spremni za rock and roll u režiji Diesela?

Piše: CroModa.com
Objavljeno 16.07.2011.

0

Dieselova žena je rock zvijezda, DJ, izvođač: Svijet je njena pozornica, a njezin bend The Brave Natives na svjetskoj je turneji od jeseni 2011.

Diesel

Diesel

Dieselova žena je rock zvijezda, DJ, izvođač: Svijet je njena pozornica, a njezin bend The Brave Natives na svjetskoj je turneji od jeseni 2011.

Preslikavajući prošlost u budućnost, Diesel reinterpretira 'rockability': zamotane indigo haljine, t-shirt grafike te bikerske jakne koje postaju haljine naglašavaju ideju miksa i remiksa. Traper, koža, mreža, platno i pletenina se isprepliću, bogati eksperimentalni tretmani daju komadima posebnu senzaciju; kao da su preživjeli bar jedan život rock zvijezde.

Indigo pletivo (kao traper) “mramornog” pranja (napravljeno pomoću kamenja umočenog u izbjeljivač) transformira žersej haljine u vintage komade kakve ste oduvijek tražili. Haljine su tretirane bojama na unutrašnjoj strani kako bi svaka bila jedinstvena. Ručno tkanje i perlice svaku pjesmu pretvaraju u epski trenutak vašeg života.

Paleta boja ide od indigo plave, sive, crne do military zelene. Pletenina glomaznog veza služi kao hibrid jakne, nudeći udobnost za zimu. Remen sa zakovicama u kombinaciji platna i kože, a pleteni modni dodaci i tajice s print uzorkom, pigmentom, grafikama i bojama zaokružuju kolekciju.

Rock star outfit nije kompletan bez traperica, zato Diesel predstavlja revolucionarnu prči Divinely Stretch: savršen kroj i najmekši traper u denim svemiru. 

Vizualno izvanredan, bilo da ste izabrali Divinely Resin ili Overdyed Stretch traper istinskog izgleda 80-ih godina. 

Diesel

Diesel

Usko i rastezljivo, rock and roll stil s dva nova boyfriend kroja - Stapphy i Chinelle.

Prije ili kasnije svaka rock zvijezda će skinuti svoju odjeću (na ili iza pozornice) kako bi dokazala da je seksi i ispod nje. Wow efekt Dieselovog donjeg rublja leži u kontrastnim bojama i tkaninama - denim i mikrofibra, provokativni komadi za provokativne osobnosti.

Torbe od tretiranog trapera

Pripremite torbu za svjetsku turneju: Naravno da je torba od tretiranog trapera (za legendaran efekt kada vas ulove paparazzi). Kolekcija torbi za jesen/zimu 2011. predstavlja autentični izbijeljeni i stonewash traper, jako tretirano platno i kožu obrađenu ručnim tretmanima. Metalni dodaci stvaraju savršenu ravnotežu – na pozornici 'rasturaš' gitaru, a zatim krećeš u cool bar na piće. Naravno, u visokim petama. Ili ženstvenim vojničkim čizmama.






Povezano