Lokomotiva by Lana Puljić donosi svježinu proljetnih trendova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2024.

0

Foto: Sara B. Moritz

Foto: Sara B. Moritz

Od statement odijela do prozračnih haljina od čipke, nova kolekcija brenda Lokomotiva by Lana Puljić nudi nezaobilazne komade za sve žene koje cijene eleganciju i unikatnost

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica, Lana Puljić, i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak na svestranost i bezvremenski stil. Od statement odijela do prozračnih haljina od čipke, kolekcija nudi nezaobilazne komade za sve žene koje cijene eleganciju i unikatnost.

Komadi iz kolekcije mogu se nositi na puno načina kroz cijelu godinu, prilagođavajući se raznim prigodama i stilovima. Sakoi koji se mogu nositi kao lagane jaknice, baloneri od kože ili baloneri s plisiranim detaljima, prozračne haljine, bomberice i ručno izbijeljene traperice samo su neki od izbora koje kolekcija nudi.

Naglasak je stavljen na suptilnu igru s detaljima, reinterpretaciju klasičnih komada te asimetriju koja donosi dozu dodatne drskosti u poznatu Lokomotivinu estetiku. Siluete variraju od iznimno opuštenih i voluminoznih do ženstvenih, strukiranih i pripijenih, ističući ženstvenost s dozom elegancije i seksipila.

Foto: Sara B. Moritz

Foto: Sara B. Moritz

"Ova kolekcija je odraz proljetne atmosfere, gdje se igramo s različitim siluetama, detaljima i bojama, ističući ženstvenost i svestranost naših komada. Želimo da se žene osjećaju samopouzdano, moćno i elegantno u svakoj prigodi," izjavila je dizajnerica Lana Puljić.

U kampanji koja prati kolekciju, modeli Filipa Ledić i Irina Zubić savršeno utjelovljuju Lokomotiva ženu, prikazujući snagu, ženstvenost i samosvjesnost koja seže kroz sve generacije. Kroz svijetle, pastelne tonove do tamnih nijansi, kolekcija pruža spektar boja koji odgovara različitim ukusima i preferencijama.

Foto: Sara B. Moritz

Foto: Sara B. Moritz

Dodatni pečat kolekciji dala je ukrajinska floristica i event dizajnerica Hanna Kravchenko svojim cvjetnim detaljima i aranžmanima, dok je za frizuru zaslužan Salon Te, a za šminku Kristina Hošnjak iz Aoma Make up Academy. Fotografkinja Sara B. Moritz koja Lokomotivu kroz svoj objektiv prati već godinama, uspješno je uhvatila duh kolekcije.

Kolekcija je dostupna u Lokomotiva showroomu na adresi Bauerova 22, Zagreb.


VIŠE O TEMAMALokomotiva by Lana Puljićhrvatska modaženska odijelaLana Puljić
Povezano