5 savršenih maskara za osjetljive oči

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 01.10.2019.

0

Foto: Tarte

Foto: Tarte

Mnoge žene imaju osjetljive oči sklone iritaciji, a ako ste jedna od njih, ovo je članak za vas - izdvojili smo najbolje maskare koje će biti nježne prema vašim očima!

Maskara je, bez sumnje, neizostavan dio svakog make-upa koja produljuje trepavice, a time i vizualno ističe oči. Teško je zamisliti make-up na očima poput sjenila ili tuša, bez maskare koja bi sve to uokvirila. Usprkos tome, mnoge žene koje se bore s problemom osjetljivih i nježnih očiju izbjegavaju nanošenje maskare, kako bi izbjegle moguće iritacije i neugodnosti. Ako ste jedna od njih, ovo je članak za vas jer smo izdvojili pet najboljih maskara koje će biti nježne prema vašim očima!

1. Max Factor - Masterpiece Max Mascara

Foto: Max Factor

Foto: Max Factor

Masterpiece Max maskara jedan je od favorita svih ljubiteljica make-upa zbog svoje kvalitete i učinkovitosti. Vrlo je dugotrajna te se ne razmazuje, a njezina formula odlična je i za osobe s osjetljivim očima i za one koje nose leće.

2. Maybelline - Snapscara Washable Mascara

Foto: Maybelline

Foto: Maybelline

Svojom glatkom teksturom bez grudica i volumenom koji postiže, ova maskara oduševit će i one najzahtjevnije. Lako se nanosi, ali i skida nakon nošenja te je savršena za osobe s osjetljivim očima.

3. L'Oréal - Voluminous Original Mascara

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Ova maskara vašim će trepavicama dati volumen i dramatičan izgled koji će vas oduševiti. Oftamološki je testirana te je njezina formula savršena za nježne oči sklone iritacijama.

4. Covergirl - Professional Remarkable Mascara

Foto: Covergirl

Foto: Covergirl

Professional Remarkable maskara otporna je na razmazivanje i izgledat će odlično cijeli dan, a vrlo se lako uklanja toplom vodom. Vrlo se lako nanosi te divno ističe oči, a i nježna je prema njima.

5. Tarte - Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara

Foto: Tarte

Foto: Tarte

Ova maskara vašim će trepavicama dati odličan volumen bez grudica i razmazivanja. Njezina je formula obogaćena provitaminom B5 koji njeguje trepavice i potiče njihov rast. Savršena je za osobe s osjetljivim očima.


VIŠE O TEMAMAL'OréalMax FactorTarteCovergirlMaybellinemaskaremake-up