Je li se Ella jedina odjenula svjetski? Bojom šuza je definitivno iznenadila!

Piše: CroModa, Sarajevo
Objavljeno 14.08.2018.

255

Charles Pierce i Ella Dvornik na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Charles Pierce i Ella Dvornik na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Ella se crvenim tepihom SFF-a prošetala u društvu svog dragog Charlesa Pearcea, a njen glamurozan i odmjeren styling zaradio je pohvale sa svih strana

U sklopu Natjecateljskog programa 24. Sarajevo Film Festivala gledatelji su imali priliku vidjeti dva rumunjska filma, svjetsku premijeru filma Ljubav 1. pas, redatelja Florina Serbane, i regionalnu premijeru filma Limunada, redateljice Ionae Uricaru. Sarajevski je festival osim figura iz svijeta filma privukao i brojne poznate osobe iz Hrvatske, od glumica do blogerica i influenserica, a veliku pažnju je - uz Severinu i Jelenu Rozgu, o čijim smo kombinacijama pisali proteklih dana - privukla i zvijezda Instagrama Ella Dvornik.

Ella se crvenim tepihom SFF-a prošetala u društvu svog dragog Charlesa Pearcea, a njen glamurozan i odmjeren styling, uz smjelu kombinaciju nijanse kave zlatnog sjaja i cipela u trendovskoj nijansi plave boje, zaradio je pohvale sa svih strana.

Just Married! JUST KIDDING 😂 Hello Sarajevo! ❤️❤️❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on


"Bravo Ella! Prva osoba koju sam vidjela da je odjevena prikladno za crveni tepih. Ove naše zvjezdice kao da su krenule u šetnju Ferhadijom" - kaže jedan od komentara na Ellino red carpet izdanje na Instagramu.

Slažete li se i vi s njim, je li Ella pogodila s ovom kombinacijom?


VIŠE O TEMAMAElla DvornikSarajevo FIlm FestivalCharles Pierce
Povezano