'Azijsko' izdanje magazina V u znaku egzotičnih supermodela

Piše: P.K.
Objavljeno 11.05.2011.

0

Popularni magazin V lansirao je fantastično izdanje u cjelosti posvećeno Aziji i čarima modnog istoka

Magazin V - Azija

Magazin V - Azija

Popularni magazin V lansirao je fantastično izdanje u cjelosti posvećeno Aziji i čarima modnog istoka

'Azijsko' izdanje kultnog magazina V dolazi u trenutku kada 'crni' i sveazijski editorijali doslovno haraju stranicama uglednih modnih tiskovina. Modna Azija je 'eksplodirala', elitne modne kuće poput Prade sve ozbiljnije 'pucaju' na istok, azijski top modeli predstavljaju pravi hit... Dakle, editorijal nije ništa novo, nema revolucije niti neke posebne inovacije, ali je - baš kao i sve drugo iz laboratorija časopisa V - u znaku vrhunske kvalitete.

'Azijski' V donosi zanimljiv intervju koji je Kate Moss napravila s Davidom Tangom, vlasnikom popularnog Shanghai Tanga, te veliki razgovor s Nancy Kwan, američkom glumicom azijskog porijekla koja je predstavljala svojevrstan seks-simbol 1960-ih.

Magazin V - Azija

Magazin V - Azija

Tu su i kolaž nadahnut Dolce & Gabbaninim osvajanjem Azije, s legendarnom Naomi Campbell u glavnoj ulozi, te priča o kineskim avanturama američke dizajnerice Diane Von Furstenberg.

Naravno, dobar dio magazina okupirali su vrući editorijali s najtraženijim azijskim supermodelima, kao što je Liu Wen, zaštitno lice Estee Laudera i prva djevojka iz Azije koja je nosila reviju Victoria's Secreta, te njezine kolegice Fei Fei i Shu Pei. Pogledajte galeriju fotografija:

{gallery}zp25/azija-v{/gallery}






Povezano