Od torbi do nakita: Evo kakve modne dodatke nosimo ovog ljeta

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 29.04.2024.

0

Trendovski modni dodaci

Trendovski modni dodaci

Želite li uistinu da svaki vaš ljetni outfit bude elegantan i efektan, posegnite za nekim od ovih modnih dodataka koji će zauzeti modni tron ove ljetne sezone.

Iako to možda ne bismo rekli sudeći po temperaturama, ljeto nam polako, ali sigurno stiže, a sa sobom će donijeti i mnoštvo novih modnih trendova. Osim odjeće, ti će se trendovi odraziti i na modne dodatke kakve ćemo nositi. Pritom mislimo na one glavne: torbe, cipele i nakit, koji u trenu mogu promijeniti dojam svake kombinacije. Ukoliko uistinu želite da svaki vaš ljetni outfit bude elegantan i efektan, nastavite čitati i otkrijte kakvi su se to dodaci našli na vrhu modnoga trona.

1. Torbe od prirodnih materijala


Foto: Mango

Foto: Mango

Foto: Zara

Foto: Zara

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Što drugo želimo ljeti, nego biti opušteni i slobodnog duha, a upravo će se to odraziti i na modne dodatke koje ćemo birati. Točnije, ovog ljeta ponovo nosimo torbe u boho stilu, pletene i od prirodnih vlakana. Od velikih torbi koje ćemo nositi na plažu, pa sve do onih malenih za večernje izlaske - sve su to varijacije koje ćete željeti imati u svojoj kolekciji.

2. Ekstra efektan nakit


Foto: Zara

Foto: Zara

Foto: Mango

Foto: Mango

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Ovog ljeta, nakit koji ćemo nositi bit će sve, samo ne suptilan. U modi su veliki, "statement" komadi nakita poput glomaznih narukvica, visećih i upečatljivih naušnica s morskim motivima ili jednostavnog, a apstraktnog oblika. Ono što je sigurno jest da će ovakvi komadi svaki vaš outfit podići na jednu posve novu razinu.

3. Udobne, a elegantne ravne sandale


Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Foto: Mango

Foto: Mango

Foto: Zara

Foto: Zara

Kada govorimo o cipelama, bez njih nema savršenog outfita, a ovoga su ljeta IN udobne, a opet elegantne i upečatljive ravne sandale. SLično kao i s torbama, njegujemo boho i opušten stil koji se divno preslikao i na cipele kakve ćemo nositi. Ukrašene vezicama ili perlicama, one su sve samo ne obične, a mi smo izdvojili nekoliko divnih.


VIŠE O TEMAMAZaraMangoStradivariuscipeletorbenakitsandaleravne sandale
Povezano