Ovu čarobnu haljinu iz Reserveda uskoro ćemo viđati na ulicama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.04.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ako bar površno pratite modu, vjerojatno ste već obaviješteni da će drugi dio aktualne sezone biti u znaku svih nijansi plave boje. Jedna haljina koja slijedi ovaj nadolazeći trend veliki je hit u Reservedu.

Travanj je odradio svoje, svibanj donosi neke nove tendencije, na određen način otvara drugi dio aktualne sezone te nudi one prve klimatološke taktove ljeta. Kad je o modnim trendovima riječ, sve to manifestirat će se prvenstveno kroz materijale (tanje, lepršavije...) i boje. Bijela se, naravno, vraća, ali jako će popularne biti i sve nijanse plave.

Potvrđuju to i promjene na listama bestselera najpopularnijih high-street brendova. U Reservedu se tako ka samom vrhu popisa najbolje prodavanih komada probija jedna divna haljina koja će na najbolji način spojiti proljeće i ljeto.

Reserved

Reserved

Mnogima je, dakle, za oko zapela ova čarobna midi haljina s trendovskim uzorkom, koja osvaja kombinacijom hit nijanse plave i nezaobilazne bijele boje. Ova ležerna i efektna haljina blago zvonasta kroja u znaku je klasičnog ovratnika, blago spuštene linije ramena i dugih puf-rukava s manšetama, a upotpunjena je i pojasom za vezanje oko struka.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Divna je i nimalo nas ne iznenađuje da je u krugu najpopularnijih Reservedovih komada! Sviđa li se i vama? Ako da, koštat će vas 39,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmidi haljinehaljine s uzorkom
Povezano