Anita Pokrivač donosi spoj klasike i trendova za tople dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2024.

0

Foto: Mislav Žabarović

Foto: Mislav Žabarović

Anita Pokrivač lansira svoju nove kolekcije za proljeće/ljeto 2024. pod nazivom SS24, koja obiluje živahnim bojama, uzorcima te cvjetnim lepršavim haljinama, izrađenima od laganih, prirodnih tkanina poput 100% viskoze i 100% pamuka

Od svog osnutka 2012. godine, brend Anita Pokrivač Design stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću nošenja. Nova kolekcija nastavlja taj naslijeđeni duh, pružajući ženama osjećaj slobode i samopouzdanja u svakom koraku.

"Kolekcija predstavlja spoj suvremenih trendova i klasične elegancije", izjavila je Anita Pokrivač, osnivačica brenda. "Svojim širokim spektrom boja, uzoraka i tekstura, želimo osnažiti žene da izraze svoju individualnost i istaknu svoju ljepotu."

Glavna nit vodilja kolekcije je lakoća nošenja, što se ogleda u fluidnim krojevima, prozračnim tkaninama i pažljivo odabranim detaljima. Svaka haljina, suknja ili bluza izrađena je s pažnjom i strašću, nudeći kombinaciju udobnosti i stila za svaku prigodu, od opuštenih šetnji do elegantnih večernjih događanja.

Model: Jelena Huđek

Model: Jelena Huđek

Anita Pokrivač Design brend ističe se svojom predanošću održivosti i kvalitete. Sve tkanine koje se koriste su prirodne, što osigurava udobnost i prozračnost tijekom toplih ljetnih dana, dok istovremeno podržava ekološki osviještenu proizvodnju.

Foto: Mislav Žabarović

Foto: Mislav Žabarović

"Svaka kreacija u našoj kolekciji nosi pečat pažljivog osmišljenog dizajna i stručne izrade", istaknula je Anita. "Ponosni smo na naše proizvode, koji su stvoreni s ljubavlju prema detaljima i posvećenošću visokim standardima kvalitete."

Foto: Mislav Žabarović

Foto: Mislav Žabarović

Nova kolekcija brenda dostupna je putem webshopa, pružajući ženama pristup sofisticiranom i inspirativnom modnom iskustvu za proljeće/ljeto 2024.


VIŠE O TEMAMAhrvatska modaAnita Pokrivačhaljine
Povezano