3 tajne šopinga u ZARI: Evo kada kupovati i na što obratiti pažnju!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 11.12.2017.

153

Zara | Foto: Inditex

Zara | Foto: Inditex

Ovdje donosimo samo ona tri najvažnija savjeta koja mogu osjetno utjecati na vaše šopingholičarsko iskustvo u Zari

Zara je pravo modno čudo, brend jedinstvenog poslovnog modela koji podjednako obožavaju 'obične' cure i najpoznatije svjetske trendseterice. Prošle je godine ova španjolska modna kuća zaradila nevjerojatne 16,4 milijarde američkih dolara (dobro ste pročitali - govorimo o milijardama!), a trenutno širom svijeta zapošljava čak 150.000 ljudi.

Puno je šopingholičarskih 'tipova' i sugestija o Zari, od onog da se treba prijaviti na newsletter do toga da svaka Zarina trgovina nije ista. No, ovdje donosimo samo ona tri najvažnija savjeta, koja mogu osjetno utjecati na vaše šopingholičarsko iskustvo.

1. Najbolji dani za šoping u Zari

Ako je vjerovati Zarinim uposlenicima, novi komadi po pravilu u trgovine stižu utorkom i četvrtkom. Zaključak se sam nameće: ako želite među prvima 'upiknuti' najcool novitete, u Zaru skoknite u utorak ili u četvrtak!

2. U Zari možete kupiti komade od prave kože

Za razliku od većine drugih 'konkurentskih' high-street brandova, Zara je jedan od rijetkih na čijim policama možete pronaći komade od prave kože. Od torbi i cipela do jakni. Cijene jesu nešto 'sočnije', ali potraga za kožnim komadima na sniženjima uvijek je dobra ideja.

3. Kupovina preko interneta

U Zarinim je trgovinama nerijetko velika gužva, posebno u periodima akcija, popusta i niskih cijena. Ako nemate vremena ili vam se jednostavno ne da fizički otići u trgovinu, online šoping u Zari odlična je ideja. Podsjetimo se, Zara je u ožujku prošle godine otvorila vrata svog online shopa i za hrvatsko tržište.


VIŠE O TEMAMAmodni savjetimodni trikoviZara
Povezano