'Lepa Jaggerova kći' je nova medijska napast!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.10.2009.

0

Georgia May Jagger

Ako je neukrotivi Mick Jagger bio young, foolish, angry, vain, charming i lucky u genijalnoj pjesmi Out of Control, onda je njegova slatka mala Georgia upravo to (young, charming i ostalo) na novom coveru Voguea!

Georgia May Jagger

Ako je neukrotivi Mick Jagger bio young, foolish, angry, vain, charming i lucky u genijalnoj pjesmi Out of Control, koju smo prije desetak godina slušali na albumu Bridges to Babylon, onda je njegova slatka mala Georgia upravo to (young, charming i ostalo) na novom coveru Voguea!


S ovim napadnim tinejdžerskim stvorenjem upoznali smo vas prije točno mjesec dana, povodom reklamne kampanje branda Hudson Jeans. No, Hudson je ništa u poređenju sa svetom knjigom modne industrije – časopisom Vogue!


A upravo je britansko izdanje ove čuvene tiskovine za mjesec studeni na svoju neosvojivu naslovnicu instaliralo Georgiju. Ako su je mediji dosad (ne)opravdano ignorirali, više nemaju pravo na to. Tko se jednom pojavi na coveru Voguea, taj će nas medijski terorizirati narednih pet godina.


"Gle, i Georgia fura naočale od 50 kuna!"


Geldofice su dosadile, moda traži svježe celebrity meso! Georgia je s jakim crvenim ružem stala pred objektiv svemogućeg Marija Testina i ušla u povijest mode 21. stoljeća. Georgia na naslovnici nosi mini-haljinu vrijednu 55 britanskih funti, naoružana je nakitom kuće Butler & Wilson, a u ruci drži fejkerske naočale s placa, navodno koštaju 5 funti, što bi kao trebalo biti cool.



VIŠE O TEMAMAGeorgia May Jagger




Povezano