Suknjom i cipelama privukla je pažnju i na špici i na Instagramu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.05.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Prošlobotnja zagrebačka špica donijela nam je niz novih kombinacija koje inspiriraju, a ova pred vama osvaja ženstvenom kombinacijom vrlo zanimljive traper suknje i ništa manje atraktivnih cipela

Modne ideje za svibanj pristižu nam sa subotnje špice koja je stavila 'točku na i' modnom travnju. Vidjeli smo niz dobrih lookova, a izdvajaju se dva velika trenda sezone: denim i bijela boja. Uz njih svakako treba spomenuti i cvjetne motive u bilo kojem obliku, oni su i dalje jedan od modnih simbola proljeća.

A za jednu jako zanimljivu kombinaciju koja na odvažan način spaja spomenute hitove pobrinula se ova zagrebačka fashionistica.

Zasjala je u iznimno ženstvenoj bijeloj košulji koju je kombinirala s jednim od najvećih hitova sezone, usto i vječnim klasikom proljeća: denim suknjom. No, ova traper suknja svakako je posebna priča, baš kao i cipele s potpeticom, koje su pravo osvježenje nakon svih tih tenisica i ravnih cipela.


"Ovoj djevojci sve stoji" "Top", "Divno", "Ma jednostavno vrh" - to su neke od reakcija na ovo ženstveno dnevno modno izdanje na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano