Valentinovo je ljepše uz Alduk vjenčanice, koju biste odabrali?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.02.2024.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Moderne, posebne i uvijek kreativne Alduk vjenčanice mogu se isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 u Zagrebu, uz obaveznu rezervaciju termina

"Godinu smo otvorili predstavljanjem posebne i kreativne bridal kampanje, uvijek drukčije koju zajedno s timom radim pomičući granice shvaćanja vjenčane mode. Ono što je okosnica mog rada i ove kolekcije vjenčanica, jest izuzetno atraktivan dizajn svakog modela koji pomnije možemo proučiti u lookbooku kojeg upravo predstavljamo" rekao je hrvatski dizajner bogate karijere Ivan Alduk.

Model: Mija Matić

Model: Mija Matić

Alduk nas stavlja na slatke muke, jer kako izabrati samo jednu vjenčanicu!? Novi modeli vjenčanica sada su zasjali punim sjajom u svježem, modernom autorskom rukopisu poznatog dizajnera. Vjenčanice u svom najboljem izdanju izrađuju se po mjeri svake mladenke uz potrebnu prilagodbu. Kako izabrati samo jednu kad ih u Alduk showroomu ima preko 80 komada - ne znamo! Slatke muke, ali jasno nam je zašto su baš ovi modeli izbor mnogih mladenki.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

Kratki modeli haljina, efektni kombinezoni su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja a dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela nikog neće ostaviti ravnodušnim. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknuti naborima, zanimljivim krojevima, detaljima bisernih naramenica i predimenzioniranih mašni, cvjetova, latica.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

"Ovaj put odmaknuli smo se od romantične čipke te predstavili jedan moderan dizajn koji izvrsno balansira s vjenčanom klasikom, ali na novi, dizajnerski način s 'twistom'. Reakcije su divne, a naš showroom je u popodnevnim i subotnjim terminima popunjen nekoliko tjedana unaprijed", dodao je ivan.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Kako isprobati ALDUK vjenčanice? Proces je doista jednostavan i sve počinje kontaktiranjem na službeni broj ili info@alduk.hr s upitom za termin isprobavanja vjenčanica. Alduk tim se uvijek potrudi da vam što prije ponudi slobodne termine, ugovori s vama individualan termin isprobavanja od sat vremena. Svi modeli vjenčanica šivaju se po mjeri uz obaveznu probu, a vjenčanicu je idealno naručiti 3 do 6 mjeseci prije vjenčanja. Cijene ovih modela dizajnerskih vjenčanica su od 1 do 1.9 tisuća eura za kupnju.


VIŠE O TEMAMAhrvatska modaIvan AldukvjenčaniceAlduk Bridalvjenčanja
Povezano