5 odličnih kremastih bronzera za preplanuli look

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 02.05.2024.

0

Odlični kremasti bronzeri

Odlični kremasti bronzeri

Pred nama su topli mjeseci kada ćemo svojoj koži poželjeti dati osunčan izgled, a u tome će nam pomoći kremasti bronzeri - mi imamo pet najboljih.

Pred nama su sve topliji mjeseci u kojima ćemo mijenjati svoje make-up odabire i navike. Osim toga, duga zima i hladnoća sigurno nisu pozitivno utjecali na našu kožu pa se ona može doimati beživotnom, suhom i pomalo blijedom. To je posve normalno, no zašto joj ne bismo vratili život uz pomoć make-upa, barem dok čekamo da ljeto to napravi prirodno. Želite li podići izgled svoje kože na novi nivo, u tome će vam prije svega pomoći bronzer.

Dok su se nekada koristili isključivo za konturiranje, danas preferiramo nježniji i prirodniji look, a njega je najlakše ostvariti uz pomoć kremastih bronzera koji se lako razmazuju i koži daju suptilan, a opet vrlo efektan i glamurozan sjaj. Nanosimo ga na one dijelove lica koji i prirodno prvi potamne kada ih iložimo suncu. Ono što je također super kod ovih bronzera jest što su i multifunkcionalni, pa ih možete koristiti čak i kao sjenilo. Nastavite čitati i otkrijte naših pet favorita.

1. Essence - Baby Got Bronze


Foto: Essence

Foto: Essence


2. Revolution - Chocolate Liquid Bronzer


Foto: Revolution

Foto: Revolution


3. Catrice - Magic Shaper


Foto: Catrice

Foto: Catrice


4. Nyx - Wonder Stick


Foto: Nyx

Foto: Nyx


5. NARS - Laguna Bronzing Cream


Foto: NARS

Foto: NARSVIŠE O TEMAMAEssenceNarsRevolutionCatriceNyxbronzerimake-up
Povezano