Škicnite nove vjenčanice showrooma Mia Couture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.01.2024.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Ova custom-made kolekcija zagrebačkog showrooma Mia Couture vraća ženstvenost i senzualnost u fokus, čineći žensku siluetu neodoljivo elegantnom

Srce Zagreba, točnije Dolac, poslužilo je kao idealna kulisa za novu modnu priču vrijednu pažnje. Zagrebački showroom Mia Couture novom kolekcijom bajkovitih vjenčanica naglasak stavlja na bezvremensku profinjenost, eleganciju prožetu jedinstvenosti i individualnosti, a najznačajnija posebnost je upravo na costum made šivanju te pomoć u odabiru uz stručne savjete dizajnera.

Cijelo iskustvo odabira najvažnije haljine popraćeno je ugodnom atmosferom u luksuzno uređenom interijeru u kojem se mašta pretvara u stvarnost.

Zagrebački showroom Mia Couture u novoj custom-made kolekciji predstavlja vjenčanice satkane od najfinije čipke ili svile, raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima, koji čine ove vjenčanice svevremenskim. Uz stručno savjetovanje moguće je svaku modnu viziju oživjeti i prilagoditi svojim željama i potrebama, što ovu kolekciju čini još primamljivom.

Modeli: Anamarija Stojić i Katarina Mamić

Modeli: Anamarija Stojić i Katarina Mamić

"Jako sam sretna što napokon svojim klijenticama možemo ponuditi našu kolekciju ručno šivanih vjenčanica, koje smo s velikom pažnjom osmislili. Prateći dugi niz godina želje i potrebe naših klijentica, naše iskustvo pomoglo nam je u viziji i kreaciji najposebnijih modela koji imaju moć transformacije i pretvaraju sve želje naših mladenki u stvarnost, na što smo kao tim iznimno ponosni. Vođeni vizijom da se svaka mladenka u našoj novoj kolekciji osjeća poput dive, dizajnirali smo bezvremenske modele" – izjavila je Mia Madunić, koja je na čelu profesionalnog tima Mia Couture brenda.

Šminka: Žana Kožul

Šminka: Žana Kožul

Kolekcija vraća ženstvenost i senzualnost u fokus čineći žensku siluetu elegantnom, a sve uz dašak neizostavnog glamura. Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama.  

Kosa: Domagoj Vidaković

Kosa: Domagoj Vidaković

Imajući na umu da se želje, trendovi, potrebe i ukusi budućih mladenki razlikuju, Mia Couture showroom, koji se nalazi u Zagrebu na adresi Trg bana Josipa Jelačića 3, svojim klijenticama nudi razne stilove prikladnih za različite tipove vjenčanja, sve protkanom prepoznatljivom dozom elegancije što ovoj kolekciji daje bezvremenski stil, a kao posebnost na raspolaganju je stručni tim koji će svojim savjetima svaku mladenku pretvoriti u glamuroznu divu.


VIŠE O TEMAMAhrvatska modaMia CouturevjenčaniceMia Madunić
Povezano