Špica u znaku novih proljetnih lookova i prvih ljetnih komada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.05.2022.

0

Zavodljive sandale, ženstvene haljine i kratke traper hlače polako preuzimaju scenu na zagrebačkoj špici, a mi smo ulovili dvadeset i pet izvrsnih kombinacija

Konačno smo dočekali prvu klimatološki povoljnu subotnju špicu u svibnju ove godine. Nakon nekoliko poprilično nestabilnih tjedana, ono pravo proljeće s prvim naznakama ljeta stiglo je i na ulice hrvatske prijestolnice, što je dovelo do eksplozije dobre mode pred našim dobro pozicioniranim objektivom.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iako smo vidjeli čak i nekoliko modela čizama u akciji, Zagrepčanke su napokon uskočile u zavodljive sandale i kratke hlače, i tako nam po prvi put ove godine odškrinule vrata modnog ljeta.

Uz sandale i tenisice, ulicama vladaju ženstvene (pro)ljetne haljine s najtraženijim uzorcima sezone, od točkica do egzotičnih printeva, zavodljive suknje, pa čak i biciklističke hlačice. Bijela boja i traper komadi su već neko vrijeme opće mjesto mode na zagrebačkoj špici, pa ih ni ne trebamo posebno isticati.

Bila je to, dakle, jedna prava proljetna špica, ali s prvim konkretnim naznakama nadolazećeg ljeta. 25 vrućih kombinacija čeka vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeZagreb
Povezano