Cipele i hlače ove Zagrepčanke su TOP, sviđaju li se i vama?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.04.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ovo je jedna od najboljih kombinacija s prve ožujske špice u 2020. godini. Tada ni sanjali nismo da će samo desetak dana kasnije - baš sve stati.

2020. ćemo zasigurno dugo pamtiti, proljeće je taman kad je trebalo doći - prekinuto koronakrizom, a mi smo desetak dana uoči početka cijele frke u Hrvatskoj zabilježili ranoproljetno buđenje špice.

Tada ni sanjali nismo da će sve stati, a sada nam ne preostaje drugo nego skeniranjem lookova s te prve ožujske subotnje špice (i zadnje u 'predkorona' svijetu) izraziti nadu da će se stvari na najvećoj hrvatskoj modnoj pisti na otvorenom uskoro vratiti u normalu.

A sada malo o modi: jedna od najboljih kombinacija iz te prve polovice ožujka zbilja je za visoku ocjenu. Elegantan i iznimno ženstven kaput našao se u kombinaciji s nepogrešivim hlačama kožnog sjaja i trendovskim gležnjačama koje su i na našem Instagram kanalu pokupile niz komplimenata.

Dašak čistog proljeća je tu - i to u obliku opasno dobrih sunčanih naočala koje su izvrsno zaokružile ovu street style priču.


Što vi kažete na styling?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpica
Povezano