Škicnite novu kolekciju splitskog brenda Chicks on Chic

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2024.

0

Foto: Klementina Tadin

Foto: Klementina Tadin

Posebno se ističu jakne od kašmira idealne za prijelazno razdoblje, svileni topovi u pastelnim bojama i hlače od pamučnog satena i denima

Dizajnerica Emina Štrkljević predstavlja nam novu kolekciju pod nazivom Temper koja donosi dašak zaigranosti istovremeno odbacujući dosadu i strogoću u odijevanju.

Kolekcija nudi široku paletu odjevnih komada od uskih haljina s naborima koje naglašavaju žensku figuru, lepršavih svilenih haljina, pletenih kompleta, jakni do sequin torbica koje dodaju glamuroznu notu svakodnevnim modnim kombinacijama.

Ovom kolekcijom dizajnerica izražava smjelost kroz kreativno spajanje sjajnih tkanina različitih tekstura. U kolekciji koristi svilu, sjajna viskozna pletiva, kašmir, pamučni saten te tanki denim. Posebno se ističu jakne od kašmira idealne za prijelazno razdoblje, svileni topovi u pastelnim bojama i hlače od pamučnog satena i denima.

Model: Matija Mladin / Talia Model

Model: Matija Mladin / Talia Model

Kampanju za novu kolekciju potpisuje fotografkinja Klementina Tadin. Fotografije prikazuju suvremenu ženu koja se suočava s raznim izazovima u svakodnevnom životu. Kampanja slavi raznolikost i snagu ženskog duha kroz Chicks on Chic dizajn. Za make-up je zaslužna Mia Persico dok styling koji je upotpunjen nakitom branda Little Wonder potpisuje sama dizajnerica.

Make-up: Mia Persico

Make-up: Mia Persico

Cijelu kolekciju pogledajte na web stranici Designer Storea Krug i uskoro u istoimenoj trgovini u Splitu.


VIŠE O TEMAMAChicks on Chichrvatska modaEmina ŠtrkljevićDesigner Store Krug
Povezano