Osvojila nas je efektnom haljinom i nepogrešivim tenisicama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 30.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iza nas je subotnja špica koja je zaokružila street style događanja u travnju, vidjeli smo novi niz fantastičnih proljetnih kombinacija, a ova pred vama definitivno ide u red najatraktivnijih

Travanj je odradio svoje, u modnom smislu na najbolji ga je način zaokružila prošlosubotnja špica koja je vrvila dobrim kombinacijama. Sunce se vratilo na ulice Zagreba, a s njim i ljepotice koje su blistale u trendovskim proljetnim komadima.

Uz denim, jako su traženi i bijeli, bjeličasti i svijetlobež komadi, a tome u prilog ide i inspirativni styling ove prekrasne plavokose fashionistice.

Zasjala je u divnoj haljini dugih rukava koja se odlično uklapa u našu pričicu o IN bojama, a kombinirala ju je s jednim od najvećih hitova sezone: vječnim, nenadmašnim bijelim tenisicama (u ovom slučaju jedan model s potpisom kultne Prade) koje su i ovog proljeća opće mjesto brojnih stylinga na špici. Kombinacija je upotpunjena smeđom torbicom i predimenzioniranim naočalama koje su začinjene zanimljivim detaljima.


Sviđa li se i vama ovo proljetno izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano