U kakvim hlačama zakoračiti u jesen? Ljepotice sa špice znaju

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 18.08.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Hlače u cargo stilu, mješavina sportskog i military nadahnuća, profinjena elegancija i prozračni materijali, ili pak nešto sasvim četvrto? Inspirirajte se izvrsnim rješenjima ljepotica sa špice!

Iako su temperature i dalje ekstremno visoko, naznake nadolazeće jeseni su svuda oko nas, posebno u izlozima poznatih modnih trgovina. Sve je podređeno novoj sezoni, od koje nas dijeli onaj famozni prijelazni period u kojem ljetnu modnu zaostavštinu kombiniramo s nekim novim hitovima. I u tom je dijelu godine sve dozvoljeno, od sandala do gležnjača.

No, nas u ovom trenutku zanimaju hlače. Preplanuli smo i puni pozitivne energije, bijeli su komadi u tom smislu više nego dobrodošli. Bijele tenisice i bijeli top/košulja idu u kategoriju modnih zicera i još narednih tjedana ćemo ih viđati na svakom koraku. Ali, s kakvim hlačama uskladiti te divne klasike?

Iako će zelena i crvena biti jako poželjne, u kontektu hlača neutralni su tonovi ipak najbolja ideja, od nježnih bež i svijetloružičastih izdanja do 'prigušenih' nijansi zelene i sive.

Cargo hlače su, kao svojevrsna simbioza sportskog i military stila, odlična ideja za sve izazove prijelaznog perioda. I već smo vidjeli kako to zamišlja Bershka. A špica nam otkriva kako ih uskladiti s prethodno spomenuztim bijelim klasicima. Ako pak tražite nešto elegantnije, u kombinaciji s ležernom ali profinjenom bijelom košuljom, špica donosi odgovor i na taj izazov.


Neka ove tri kombinacije sa špice budu vaša inspiracija za nadolazeći period!


VIŠE O TEMAMAhlačestreet styleženske hlačecargo hlače
Povezano