Hlače koje će obilježiti jesen: Svi ih žele, a koštaju 200 kuna

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.08.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Hlače koje spajaju sportski i military stil bit će jedan od najvećih hitova prijelaznog perioda, ali i cijele nadolazeće jesenske sezone

Polako slažemo mozaik modnih trendova za prijelazni period i nadolazeću jesensko-zimsku sezonu. Zahvaljujući high-street brendovima već sad možemo 'namirisati' neke ključne smjernice, a u ovoj 'epizodi' nećemo o haljinama nego o - hlačama.

No, i tu vrijede neka pravila koja smo spomenuli skenirajući novitete u svijetu haljina. Zelena će boja opet biti skoro pa neprikosniovena, nosit ćemo je u svim njenim nijansama, a posebno će dobro prolaziti njena tamnija, vojnička, kaki izdanja. Lista bestselera u kolovozu na policama Bershke samo potvrđuje sve rečeno.

U Bershki su ovih dana najtržaenije hlače koje spajaju sportski i military stil. Riječ je o praktičnim i u svim prigodama i kombinacijama nosivim cargo hlačama ravnog kroja koje su - iako dostupne u nekoliko boja - najtraženije u kaki zelenom izdanju.

Bershka

Bershka

Cijena ovog hita nove sezone iznosi ugodnih 199,90 kuna. Pa, ako tražite komad 'za svaki dan' za novu sezonu, ovo može biti izvrsna polazna točka!

Lajkate ili ne?


VIŠE O TEMAMAcargo hlačeBershkaženske hlačemilitary stilhlače ravnog krojazelena boja
Povezano