Cro A Porter Region povezuje Zagreb, Beograd i Ljubljanu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 05.04.2011.

0

U suradnji sa Ljubljanskim tjednom mode i Beograd Fashion Weekom u petak 8. travnja HTC Cro A Porter predstavlja novi projekt pod nazivom Region

HTC Cro A Porter

HTC Cro A Porter

U suradnji sa Ljubljanskim tjednom mode i Beograd Fashion Weekom u petak 8. travnja HTC Cro A Porter predstavlja novi projekt pod nazivom Region

Modna pista HTC Cro A Portera u Westgate Shopping Cityju  ugostit će dizajnere iz susjednih zemalja okupljenih na projektu Region i tako najaviti buduću zajedničku suradnju. Već sljedeće sezone, odabrani hrvatski dizajneri u sklopu projekta Region, predstavit će se publici u Beogradu i Ljubljani. 

U petak 8. travnja tako ćemo imati priliku vidjeti radove ljubljanskih modnih dizajnera Zorana Garevskog i Nataše Peršuh. Zoran Garevski i Nataša Peršuh kao modne marke, a ujedno i kao modni tandem su trenutno jedni od najcjenjenijih brzo rastućih i perspektivnih imena na slovenskoj modnoj sceni, što dokazuju brojne nagrade i priznanja iz Slovenije i inozemstva.

Tamara Radivojević zvučno je ime  na beogradskoj modnoj sceni, a po prvi puta dolazi na HTC Cro A Porter. Dejan Despotović sigurno je jedan od najcjenjenijih avangardnih dizajnera u Srbiji i regiji, a svoj rad već je predstavio hrvatskoj publici prije godinu dana, također na ovom vodećem domaćem modnom događaju. 

Kolekcija koju će nam pokazati Tijana Pavlov namijenjena je kozmopolitskom muškarcu koji prati i poštuje modne trendove, a svoj bunt i stav voli izražavati kroz odijevanje. Ne sumnjamo da će i hrvatskoj publici pokazati zašto je smatraju jednom od najcjenjenijih dizajnera za muškarce.

Srbijanski dizajneri Tijana Pavlov, Dejan Despotović, Tamara Radivojević te Ana Ljubinković svoju će odjeću izložiti i u jedinstvenom HTC Cro A Porter Showroomu koji posjetiteljima otvara svoja vrata u utorak 5. travnja točno u podne, a bit će otvoren svakog dana od 12 do 20 sati zaključno s nedjeljom 10. travnja.

> HTC Cro A Porter, prva večer: Teo Perić najbolji, Elfsi nisu oduševili






Povezano