Influenserica Nesrin Sanad našla se u ulozi mladenke

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2024.

0

Foto: Maja Kljaić

Foto: Maja Kljaić

Suradnjom s Nesrin Le Concept by Alex hrabro je zakoračio u novu godinu i zapravo se savršeno nadovezao na prošlu, u kojoj su haljine ovog luksuznog salona iz zagrebačke Ilice 15 bile glavne zvijezde brojnih vjenčanja

Ususret lijepom vremenu, taman uoči početka još jedne sezone vjenčanja, očaravajuću modnu kampanju donosi Le Concept by Alex, ekskluzivni multibrand bridal salon naše najuspješnije dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Glavna zvijezda i zaštitno lice ove priče prelijepa je Nesrin Sanad, poznata egipatska glumica, model, umjetnica, humanitarka i influencerica s hrvatskom adresom.

Nesrin Sanad

Nesrin Sanad

Divna Nesrin, iza koje su naslovnice i suradnje s brojnim časopisima od Voguea do Harper's Bazaara, manje i veće uloge u nekoliko sjajnih filmova, poput one u filmu Brzi i žestoki, brojne revije i suradnje s nekim od najvećih modnih brandova današnjice (Max Mara, Mugler, Dior, Chane, Jimmy Choo, Gucci, David Koma, Cartier, Fendi, Louis Vuitton, ...) na najljepši je način utjelovila sliku savršene mladenke, smjele i odlučne, koju na njezin najsavršeniji dan u životu baš ništa ne može iznenaditi. A upravo je takva i sama Nesrin, čije je široke poglede na svijet uvelike oblikovalo njezino bogato životno iskustvo, odrastanje u različitim zemljama i kulturama, putovanja i rad na svim stranama svijeta.

Foto: Maja Kljaić

Foto: Maja Kljaić

U Le Concept bridal kampanji koja slavi ženu i naglašava individualnost svake od njih, Nesrin je utjelovila baš takvu mladenku, unikatnu i hrabru na svom putu uplovljavanja u bračnu luku. Poruka ove divne modne bajke je da svaka žena zaslužuje osjećati se fantastično, pritom predivno spajajući tradicionalne i suvremene vrijednosti i naglašavajući sve one kvalitete i vrijednosti koje svaku mladenku čine svijetom i bajkom za sebe.

Nesrin Sanad

Nesrin Sanad

Suradnjom s Nesrin Le Concept by Alex hrabro je zakoračio u novu godinu i zapravo se savršeno nadovezao na prošlu, u kojoj su haljine ovog luksuznog salona iz zagrebačke Ilice 15 bile glavne zvijezde brojnih vjenčanja. Podsjećamo, upravo je u njihovoj haljini sudbonosno DA izrekla novinarka Fani Stipković na svom vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša Fernanda Hierra, potom novinarka Iva Šarić za Dinamovog nogometaša Bruna Petkovića, a svijet sada željno iščekuje dubrovačko vjenčanje američke Hrvatice Nicole Artukovich, koja se u svibnju udaje za Liama Stewarta, hokejaša i sina slavnog glazbenika Roda Stewarta, također u Le Concept kreaciji.


VIŠE O TEMAMAvjenčaniceAleksandra DojčinovićNesrin SanadLe Concept by Alex
Povezano