Tko želi večerati s Katarinom Banić i Radovanom Stošićem?

Piše: T.D.
Objavljeno 06.12.2010.

0

Vjerovali ili ne - nekima je WOW večerati s aktualnim Miss i Misterom Hrvatske, Katarinom Banić i Radovanom Stošićem

Katarina Banić i Radovan Stošić

Katarina Banić i Radovan Stošić

Vjerovali ili ne - postoje ljude kojima je WOW večerati s aktualnim Miss i Misterom Hrvatske, Katarinom Banić i Radovanom Stošićem

U povodu proslave svog drugog rođendana Outlet Sveta Helena časti svoje najkreativnije fanove na Facebooku. Danas je počela nagradna igra u kojoj članovi Facebook stranice Outleta Sveta Helena mogu na jednostavan način osvojiti večeru u društvu aktualnih Miss i Mistera Hrvatske, Katarine Banić i Radovana Stošića.

Outlet Sveta Helena poziva sve članove, ali i oni koji će tek postati, da se svojom kreativnošću pridruže slavljeničkom raspoloženju i osmisle originalnu rođendansku čestitku koju će napisati na zid Facebook stranice centra. Posebna komisija odabrat će pet najmaštovitijih i najzanimljivijih čestitki koje zatim ulaze u završni krug u kojem će svi fanovi Facebook stranice centra lajkanjem moći odabrati pobjedničku čestitku. Te dvije čestitke s najviše lajkova, jednu koju je napisala djevojka te jednu koju je napisao mladić, svojim autorima donijet će nezaboravan provod u društvu Miss i Mistera Hrvatske.

Pobjednici će večerati s Katarinom i Radovanom u petak, 17. Prosinca, u restoranu Tiffany u Outlet centru Sveta Helena.






Povezano