Francuski Vogue na 622 stranice slavi 90. rođendan

Piše: T.D.
Objavljeno 01.09.2010.

0

Svoj 90. rođendan francuski Vogue će proslaviti antologijskim izdanjem koje dolazi na čak 622 stranice

Francuski Vogue

Francuski Vogue

Francuski Vogue će spektakularnim listopadskim izdanjem proslaviti svoj 90. rođendan. Carine Roitfeld, koja je urednica časopisa od 2001. godine, pripremila nam je čak 622 stranice čistog modnog užitka!

Francuski Vogue će spektakularnim listopadskim izdanjem proslaviti svoj 90. rođendan. Carine Roitfeld, koja je urednica časopisa od 2001. godine, pripremila nam je čak 622 stranice čistog modnog užitka! OK, ne baš čistog, jer su oglašivači zakupili 276 stranica, što je 110 stranica reklama više u odnosu na prošlogodišnje izdanje iz listopada. I kako nakon toga govoriti o recesiji i propadanju tiskanih medija?

104 stranice slavljeničkog listopadskog broja čine čestitke poznatih dizajnera. Ono najvažnije – glamurozni modni editorijali zauzeli su impresivnih 150 stranica, a fotografiju su odradili najveći majstori današnjice: Mario Sorrenti, David Sims, Terry Richardson, Steven Klein, Hedi Slimane, Mert Alas i Marcus Piggott te Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.

Francuski Vogue

Francuski Vogue

Naslovnicu je osvojila miljenica Carine Roitfeld, nizozemska supermanekenka Lara Stone. Listopadski broj pariškog Voguea na kioscima će se pojaviti već 20. rujna (otprilike u vrijeme Milan Fashion Weeka) i – zaista ga vrijedi imati!






Povezano