"Maja Cvjetković je modna katastrofa!"

Piše: Tea D.
Objavljeno 21.08.2009.

0

Maja Cvjetković, očito u outfitu prigodnom za odlazak na plažu, obukla je ‘zanimljivu’ haljinicu nepoznatog autora, koju su čitatelji Guruova bloga usporedili s vrećom za krumpir.

Da, dobro ste čuli – katastrofa! Tim je riječima stil manekenke i bivše Miss Hrvatske na svome blogu opisao Fashion Guru, vodeći modni kritičar u Hrvata…

Maja Cvjetković (Foto: Tomislavphoto.bloger.hr)

Maja Cvjetković (Foto: Tomislavphoto.bloger.hr)

Maja Cvjetković, očito u outfitu prigodnom za odlazak na plažu, obukla je ‘zanimljivu’ haljinicu nepoznatog autora, koju su čitatelji Guruova bloga usporedili s vrećom za krumpir. Sve je to kombinirala s japankama nedefinirane boje, čudnovatom ljubičastom prozirnom torbom, velikim naočalama i nekom krpicom na glavi. Fashion Guru ju je bez oklijevanja proglasio modnom katastrofom dana. Maja je svojim modnim pothvatima Guruove ‘simpatije’ očito kupila još prije, jer ju stilist duhovito naziva “živom legendom kada je u pitanju neukus”. Pogledajte ‘sporni’ outfit Maje Cvjetković.

Maja Cvjetković (Foto: Fashionguru.com.hr)

Maja Cvjetković (Foto: Fashionguru.com.hr)

Za one koji ne znaju, a vjerojatno ih ima, Maja Cvjetković je manekenka i bivša Miss Hrvatske. Mlada je Šibenčanka titulu najljepše Hrvatice ponijela 2005. godine.






Povezano