Kruna vrijedna skoro 6 milijuna dolara za novu Miss Universe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2024.

0

Foto: Emanuel Mancy za Miss Universe Hrvatske

Foto: Emanuel Mancy za Miss Universe Hrvatske

Samo jedna od preko nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i ovu prekrasnu krunu

Kruna naziva 'Force for good', vrijedna vrtoglavih 5.75 milijuna dolara, od bijelog je zlata te optočena dijamantima i safirima. Ona nosi snažnu poruku i jedna je od najljepših i najvrjednijih na svijetu.

"Odajući počast vrijednostima Organizacije Miss Universe i platformi koju daje ženama da koriste svoj glas kao pokretač pozitivnih promjena u društvu, Mouawad force for good crown jedinstven je komad nakita koji sadrži postav safira i dijamanata, čiji dizajn simbolizira akciju postizanja temeljnih promjena. Glavni motiv krune su valovi koji predstavljaju potrebu da se svaki poziv na promjenu i ponavlja. Konačni cilj promjene za dobro predstavljen je kraljevsko plavim safirom od 45,14 karata, koji se nalazi na vrhu krune. Činjenicom da se značajna promjena nikad ne događa u trenutku, već tek nakon dugotrajnog napora, baza krune postavljena je dijamantima koji simboliziraju status quo. Kraljevsko plava boja safira na vrhu simbolizira dobrotu i nadu u svjetliju budućnost", objašnjava Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Samo jedna od preko nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i ovu prekrasnu krunu. No, prvo mora pobijediti na nacionalnom izboru. Na predstojećem izboru Miss Universe Hrvatske 2024. natječe se 15 kandidatkinja.


VIŠE O TEMAMAMiss Universeizbori ljepoteIvana Delač
Povezano